Usluge >
Stručne obuke i treninzi

Stručna predavanja i treninzi iz oblasti biznis prodaje namenjena su svima koji žele da unaprede svoje prodajne veštine, podignu nivo svoje ekspertize i spremno zakorače u nove poslovne izazove. 

Obuke se organizuju uživo ili online, a mogu biti standardne ili posebno prilagođene Vašoj kompaniji, zavisno od potreba koje želite da zadovoljite u sklopu Vaših poslovnih procesa.

Naše obuke koje pružamo kompanijama za obuku njihovih zaposlenih podrazumevaju i provere stečenih znanja i veština, tako da svi polaznici koji uspešno polože testove dobijaju i potvrdu o uspešno završenoj obuci.

Treninge vodi Siniša Lalić, direktor Shamrock Business Consulting, koji ima preko 20 godina radnog iskustva u prodaji, marketingu, upravljanju projektima i vođenju velikih prodajnih timova u više zemalja. Autor je svih materijala koji se koriste na treningu, a obrađuju se teme iz stvarnog života u realnim okolnostima na našem tržištu. Član je Upravnog odbora Udruženja e-Razvoj.

Obuka je namenjena zaposlenima u biznis prodaji svih industrija, bez obzira na iskustvo. Cilj ove obuke je da izgradi i unapredi savremene prodajne veštine kod polaznika.”

– Siniša Lalić, Shamrock doo CEO

Šta kažu polaznici?

Izdvojili smo nekoliko utisaka polaznika sa našeg treninga održanog online u septembru 2021:

Dopao mi se način na koji gospodin Siniša Lalić vodi ovo predavanje, materijal je vrlo pojednostavljen i prilagođen tako da ga svako razume i primeni u svom poslovanju. Naravno, i saveti kao i razmena mišljenja nakon predavanja su izuzetno značajni.

Biljana R. Beograd

Prijatno sam iznenađena načinom kako su teme obrađene i objašnjene. Primeri iz prakse su zaista odlični!

Milica S. Beograd

Očekivao sam još jedan u nizu seminara, a dobio sam vrlo korisna znanja koja sam primenio u svom timu – odmah. “

Vladimir Ć. Kragujevac

Bilo je veoma zanimljivo. Preporučiću ovaj trening u svojoj kompaniji.

Dragoljub M. Beograd

Hvala na ukazanom poverenju!

Trenutno nemamo aktuelnih obuka

Organizator stručnih obuka:

Shamrock doo Beograd, Gandijeva 61, 11070 Novi Beograd

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati elektronskom poštom
preko forme na Kontakt strani ili telefonom na broj 064-130-5365